Nuoret

 

SuPer-Nuorten toiminta

SuPer-Nuoret

Jos olet 18-35 -vuotias varsinainen jäsen, tule mukaan SuPer-Nuorten toimintaan!
 


Mitä SuNu tekee?

SuNu on valtakunnallinen SuPer-Nuorten työryhmä, jonka tavoitteena on kannustaa nuoria jäseniä lähtemään mukaan superilaiseen toimintaan, lisätä työelämätietoutta sekä ylläpitää superilaista me-henkeä. Lisäksi SuNu pyrkii omalla esimerkillään vahvistamaan nuorten kollegojen ammatti-identiteettiä. SuNut auttavat ammattiosastoja järjestämään nuorille suunnattua toimintaa paikallisesti sekä toimivat nuorten äänitorvena liittoon päin.

Vuonna 2005 perustettu SuNu koostuu 18-35 -vuotiaista superilaisista eri puolelta Suomea. Toimikausi on aina kaksi vuotta kerrallaan. Kokoonnumme säännöllisesti, 4-5 kertaa vuodessa.

SuNuilla on mahdollisuus myös vaikuttaa nuorten asioihin ja he tekevät kannanottoja ja kirjoituksia, joissa tuodaan nuorten ääntä kuuluviin.

Liiton toimistolla nuorisotoimintaa suunnittelee, koordinoi ja toteuttaa opiskelija-asiamies Tanja Oksanen yhteistyössä paikallisten SuNujen kanssa. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös opiskelijatyö. Ole rohkeasti yhteydessä Tanjaan, jos sinulla on kysyttävää tai toiveita nuorisotoiminnan suhteen.

Yhteystiedot:
Tanja Oksanen
tanja.oksanen@superliitto.fi
Puhelin 09 2727 9192

Lisätietoa voit kysyä myös SuNuilta:
Katso ajankohtaiset tapahtumat Facebookista ja liity mukaan SuPer-Nuorten FB-ryhmään. Käy seuraamassa @supernuoret myös Instagramissa.

 Opo Eija Sunnari puh0504310793

eija.sunnari@gmail.com