Yhteystiedot

 SuPer OPO                                         TIETÄÄ   TAITAA   TUKEE

Eija Sunnari, puh 0504310793, eija.sunnari@gmail.com Työ: Perushoitaja Mehiläinen Länsi-Pohja os. 5B.

Hyvää elo- ja syyskuun alkua juuri sinulle, kun luet tekstiäni. Korona on ollut monella tapaa viime parin vuoden ajan. Vaikuttanut opiskelemisen muotoon etäopiskeluna. Monenlaisia tuntemuksia tullut esille. Yhdessä olo, yhteiset kokoontumiset, maskit tulleet tutuiksi kaikille niin vapaa ajalla kuin töissäkin ja opiskelupaikoissa. Koronarokotteiden saatavuus nyt hyvää. Odotan, että pääsen teitä opiskelijoita tapaamaan. Vietetään yhteinen tunti tai parikin, tuon tarvittavaa materiaalia mukanani tapaamiseen. Nähdään.

Super-Opona ammattiosaston opiskelijavastaavana. Käyn oppilaitoksessa (Lappia, Kemi) tapaamassa lähihoitaja, opiskelijoita ja kerron omasta työstäni ja SuPerista liittona, sekä olen pitänyt työelämätietoutta oppilaille. Lisäksi teen yhteistyötä opettajien kanssa.

Teemme yhteistyötä myös lähi alueen Super Opojen kanssa Meri Lapissa.

Super Opoja on useita ympäri maan.

Minuun voi ottaa yhteyttä mm puhelimitse, sähköpostitse tai työpaikalla. 

Hei Lähihoitaja opiskelija! Liity opiskelija jäsenseneksi heti opiskelun aloitettuasi. Liittyminen käy kätevästi Supreliiton sivuilta tai ota minuun yhteyttä autan sinua! 

Hei opettajat! Tulen mielelläni käymään koululla tapaamassa Teitä opettajia ja oppilaita. Syksy tulee tulojaan vesisatein ja pimenevin illoin. Ollaan yhteydessä. Yhteistyöterveisin Eija Sunnari puh 0504310793 eija.sunnari@gmail.com